onsdag 23 december 2009

i uganda!

det var en lang resa i gar, mycket forsening pga sno ute i europa.. var framme pa nre, dar vi bor, kl 05:00 lokal tid, dvs. kl 3 pa natten sv tid. o vi akte fran hotellet i stockholm kl. 05:30 pa morgonen..
Nar vi kommer fram har inte kajakerna lyckas komma pa flyget. vi ringde flygbolaget i dag, men de visste inte natt forutom att mycket baggage saknades pa det flyget. hoppas pa att det kommer i morgon. nu har vi hyrt kajaker for 24 h. i morgon ska vi hyra en guide som tar oss ner for forsarna har, vill inte kora orekat utan guide och det ar svart att reka pga all vaxlighet.

naturen har ar fantasktiskt, har i dag sett massa olika faglar, bla en orn som satt o tittade pa oss nar vi paddlade. fick aven se en apa.. :) vi har aven varit in i jinja och tagit ut mer pengar o shoppat vatten. deras valuta ar 3.7kr = 1000 uganda pengar.. sa man kanner sig valdigt rik!

det ar varmt o skont kl. atta pa kvallen ar det fortfarande for varmt for byxor, om man fick valja.. men har pa mig det pga myggen.

vi har bokat att vara pa hairy lemon fran i morgon, men far vi inga kajaker stannar vi har ett dygn till, vi har ett relativt stort rum (om man gamnfor med de andras) o nara till paddling osv. har.. standarden ar inte riktigt lika hog som i sverige, men fungerar utmarkt!

Inga kommentarer: