måndag 3 maj 2010

Helgens tur..

I torsdag direkt efter akutsjukvårdstentan bar det i väg söder ut. Vi sov hemma hos Niklas (som var o jobbade). På morgonen åt vi frukost och jag öppnade födelsedagspresenter. Carro, Freddrik och Benjamin sjöng väldigt vackert för mig.
Sen drog vidare söderut till Björbo för att hinna paddla två pass under dagen. Det blev ett pass i Lissfors och ett i Kärring. Tyvärr var det mellanvattenstånd så kärringvågen var inte speciellt bra.

Lördagen hade jag och David bestämt att paddla i toppvalsarna i fänis, tyvärr gick man i botten och det blev mycket bärande i kombination till korta åk. Detta gjorde att vi åkte upp till kärring och körde några åk där i stället, men inte det var någon höjdare. På kvällen paddlade jag Lissfors igen och då bestämde vi oss att packa ihop allt och dra norröver igen, till Sundsvall, där valsen med största sannolikhet skulle vara bra.

Kl. 2 var vi nerbäddade i div olika slags sängar och sov, vi tog sovmorgon till kl. 9. kl. 10 träffade vi Pelle och Annis vid polisstationen för att få paddelsällskap. Valsen var lite fluschig, men annars väldigt bra. Det gick att cartwheela och loopa, så det blev helgens bästa pass. För Carro fanns en liten ström och en minivåg som hon smurfade, vilket gjorde henne helnöjd!

Här är några bilder från Kärringvågen. Foto: Nina Westman.


Inga kommentarer: