söndag 12 oktober 2008

Ännu en helg är slut..

...i somras räknade jag veckor av paddling, nu får man nöja sig med att räkna helger.. Blev väll ett hyfsat facis för denna helg, vågsurf i havet på lördag morgon o borta hela söndagen uppe i Vormforsen o Trollforsen.. Skoj med de börjar bli rätt så kallt i älvvattnet. Lika impad varje gång jag är i havet o att de är VARMT där... (ja, allt är ju relativt.. Kanske inte riktigt nå badväder..)

Trivs som fisken i vattnet i min nya kajak.. Röd och fin är den.. o nu börjar den även få några små repor..Har tagit oskulden av den.. =)

Har nu gjort klart första momentet på skolan, börjar nytt i morgon, ska bli intressant o se vad detta erbjuder.. Nu ska vi ju tom ha tenta, lite smånervös på tanken, de känns som om en tenta är så mycket större än ett prov.. Men de ska nog gå bra!

Har även löst nyår, hade först tänkt åka en sväng till London o låna en kompis lgh för att paddla mm.. Men blev i veckan tillfrågad att vara ledare på frisksportarnas ledarutbildning, så ska göra de i stället! Kommer bli superskoj, har sagnat Stensund..

Dax att sova, upp tidigt för en löprunda innan skolan!

Inga kommentarer: