söndag 2 november 2008

Helg!


De känns som om jag har hunnit med mycket men ändå ingenting i helgen.. "Ingenting" beror nog på att jag inte har pluggat speciellt mycket...
I fredags åke jag och 4 andra upp till Luleå, när vi kom fram gick vi la oss o sov nästan direkt.. Blev en skönt tidig kväll, men kunde dock inte somna i alla fall.. Fredrik låg o snurrade på ena sidan av mig och en tjej låg o snarkade på andra sidan..

Kanske inte helt så utvilad som jag hade velat varit så var det på lördag dags för DM i Kanotpolo, Västerbotten och Norrbotten körde DM tillsammans och där av blev det så finurligt kallat "Bottenmästerskapen"..

Vi spelade helt okej, förlorade "bara" med 8-0 mot StiL:s herrlag.. Men de har ju då också 3 landslagsspelare.. Efter lunch då DM var klart så blev det en mix tunering. När allt var över så körde vi hem och väl hemma så väntade två olika Halloween fester på mig.. Så bytte snabbt om till mina Häxkläder och drog iväg till Charlotte, Birgitta m.fl.s fest borta på I20 området.. De var en hel del folk, skoj! Efter ungefär en timme for jag och Birgitta bort till Kårhuset där de eftersom började samlas folk .. Efter ca en halvtimme drog Brigitta tillbaka till första festen och jag stannade kvar.. De var rolig fest, många fina utklädda personer.. Några som man tom inte kunde se vem de var.. Inte för att jag känner alla PHS studenter.. Men som sagt, de var skoj o till o från även bra musik.. =)
I morse hade jag dock tänkt sova ut.. Men vaknade vid 10 efter 7h sömn, så varit lite halvslö i dag.. Blir en tidig kväll i kväll!
Andreas, min storebror, har översatt hela esimåsvängshemsidan till engelska och vi har nu regat kayakborne.com som de ska ligga på, väntar bara att få all info från företaget så vi kan kopla samman adressen med sidan!

1 kommentar:

Maria A sa...

Snygg kostym! :)