torsdag 15 oktober 2009

Inte alltid så lätta beslut..

Nu är vi mitt inne i aspirantansökans tiden, dvs. man måste verkligen ha bestämt sig vad man har tänkt att söka till.. Jag tror jag har valt nu, men ändå inte säker.. Vet var jag vill, men andra drar mig åt andra håll..
Och att skriva det personliga brevet är inte heller lätt. Typ "jag är bäst, ta mig" på en hel A4! Jaja, de kommer nog bli bra tillslut.. =)

Niklas är här uppe o jobbar i veckan, det är EU möte i stan. Så har fått träffa honom några kvällar, i går var vi o bubblade på IKSU, mycket skönt! =) Livet vore helt klart mycket enklare om vi bodde närmare varandra.. 27mil är rätt så långt, men de funkar om man bara vill!

Har i dag fått ny medicin, hoppas på att denna tar bort min hosta, de förra jag fick mådde jag så dåligt av att jag låg i sängen och höll i mig.. :(

Väntar med spänning på att få tillbaka nästa tenta, den ska komma nästa vecka.. Hade velat ha ett VG på tentan, men tveksam om jag kommer att få de då jag inte orkade plugga så som jag borde pga att jag hade någon infektion i kroppen..

Håller på att försöka planera jul/nyår. Vill åka utomlands och paddla någonstans, så håller just nu på att bli ovän med mamma o pappa för att jag vill till Uganda och de är säkra på att jag på nått sätt kommer att dö om jag åker dit.. Få se vad de blir, har inte bokat biljetterna ännu, väntar på mina pengar att ramla in på kontot.

2 kommentarer:

Marcus Junkka sa...

om du vill dra till Uganda så åk dit. Du har bra träningsmöjligheter. Liten, mellan , stor våg och vals. relativt billigt att leva. Du har ju redan rest runt hava världen för att paddla och överlevt så jag tror nog du är kapabel till att överleva Uganda också.

Hanna sa...

Uganda = död! Intressant tanke, undrar om det gäller fler länder. Vi överlevde iaf Kreta så det är säkert resmål men kanske inte så bra paddling... Klart du ska paddla där det är bra men att dö låter du bli!!!