torsdag 7 januari 2010

Hemma från Uganda!

Tiden har gått väldigt fort. Kändes nyss som om det var julafton.. Men både nyår och hela våran Ugandaresa har passerat. Kom hem i dag med bruna armar och ansikte av solen och röda fötter av sanden till -20 grader.. I alla fall 50 graders skillnad!!
Det har varit en helt underbar resa, mycket bra paddling, men vi hann även med vila, sol, bada och turista! Det är tragiskt att de håller på att bygga en damm i Nilen så att hela silver back sträckan kommer att försvinna.. Utsikten vid NRE kommer att bara vara plattvatten då vattenståndet där kommer att höjas 11 meter..

Nyårsafton spenderades i kajak, jag och Robin m.fl. paddlade upp till Nile special för att paddla i månskenet! Mycket trevligt och roligt!

Här kommer en liten filmsnutt med bilder från de gångna 2 veckorna. Har massa film som jag ska redigera ihop, ska försöka hinna med det i helgen eller till veckan, men kan inget lova då jag har tenta..
Har under resans gång fattat ett bra beslut som jag grunnat länge på, men det är inte längre upp till mig hur det blir.. Så bara att vänta..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har du något bra tips till en som vill börja paddla fors? :)

. sa...

Jadå, skicka mig ett mail (maria(at)marialindgren.com)så kan jag komma med tips.. Beror ju lite på var du bor o så..

marcus junkka sa...

vad fattade du för beslut? blev ju nyfiken

kul att du hade det bra där nere /marcus

. sa...

Marcus - det kommer mera om det, lovar! =)Förhoppningsvis resan på fredag!