tisdag 23 mars 2010

Minisemester & guldpaddel!

Har under helgen varit på en minisemester med Niklas. Det blev en tur till Ljusdal, Mora, Borlänge, Västerås, Stockholm på 4 dar.. Dvs. blev rätt fullt upp.. Men roligt var det och mysigt, om man bortser från då vi hjälpte min storebror att flytta upp en soffa till 9:e vån. De första 8 gick bra, det var hiss, men den sista våningen... Vill helst bara glömma det, tog i alla fall mer än en timme! Så köp aldrig en soffa som inte går att dela - om du har tänkt flytta någon gång!!!

Blivit förkyld igen, rinner ur näsan och svullen i halsen. Försöker kurera mig genom att njuta av solen som tittat fram de senaste dagarna! Finns hopp om våren även här uppe..

Var och tog akupunktur i dag, hoppas det skall hjälpa mot div. saker.. Allergier, astma o höstens sjukdom.. Den som lever får se! =) Hoppas på bra reslutat!

Har börjat planera våren och sommaren. Det blir en månad ute i Europa, känns mycket bra! Först världscuppen i Tyskland och där efter EM i Österrike.. När jag kommer tillbaka till Sverige igen är det bara att börja jobba.. Så ska under våren även lyckas med att flytta alla saker till Sundsvall, hoppas nu bara på att få tag i min drömlägenhet under norra berget..

Avsade mig ordförandeskapet i ÅFP i helgen.. Kändes mycket konstigt att inte längre sitta i styrelsen.. Lite tråkigt..
Fick klubbens pris "Guldpaddeln" för andra gången.. Förra gången var 2002.
Årets motivering är:
För mångårigt aktivt engagemang både inom Åmsele Forspaddlare och för paddel-Sverige, för insatser som lett till bra tävlingsresultat såväl nationellt som internationellt. Med prestationer som aktivt deltagande i freestylelandslaget i över tio år liksom flertalet topp 5-placeringar under dessa har hon gjort sig ett namn och blivit en förebild i paddelsammanhang. Trots personliga satsningar och framgångar har hon stått nära ÅFP i dess åtagande på ett fördömligt vis och fett klubben ett ansikte utåt.

Önskar nu "lillebror" Robin lycka till som ny ordförande!

Inga kommentarer: